HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Rászedettek...

2007.02.27. 21:00 Plenni

Azaz "Minden lében két kanál". Pár hete megvettük a sorozat megjelent epizódjait DVD-n "extra olcsó" kategóriában. (Ami azzal is jár, hogy a borítón az epizódcímekhez párosított képek nem stimmelnek, sőt olyan is van, hogy a feltüntetett lejátszási sorrend is változik!).
A TV-n megtalálni és kivárni valami tényleg jó műsort vagy filmet szinte lehetetlen. Így inkább a biztosra megyünk és DVD/Videózunk. Különösen nagy kedvencem lett ez a régi sorozat Moore-ral és Curtis-szel. Az epizódok hangulata árasztja a 70-es évek életörömét, vidámságát, báját. Én jobban szeretem az ilyet, mint a naturális, túlzottan is szókimondó, keserédes mai filmeket és sorozatokat. A Minden lében két kanál, a Columbo vagy a régi James Bond filmek finom humora, szép hölgyei és autói (Brett Aston Martinja még mai szemmel is mennyire jó és gyönyörű, nem beszélve Danny Ferrarijáról), egzotikus tájai és helyszínei, izgalmas történetei rabul ejtőek. Talán nem a filmalkotás legnagyobb remekei, de a legkellemesebb kikapcsolódást nyújtják egy nehéz napot követő estén egy zacskó chips-szel.

komment

Címkék: színes rtv pesti est

süti beállítások módosítása