HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Kirándulás

2007.03.04. 17:00 Plenni

Ma Kesztölc térségében a Pilisben kirándultunk házaskörünkkel. Nagyon vidám és szép erdei sártúra volt (Enci szegény pirosvelúr csízmája - ami annyira jól áll neki - jelenleg élet-halál harcot folytat tisztítása közben). A kesztölci misét csak 1 órával késtük le, viszont egyébként is szlovákul hangzott volna, így csak rövid pillantást vetettünk a temetőre (megcsodálva a kereszt a vörös csillag és a "holtaknak az élők" ekklektikus egységét), majd bevetettük magunkat Sárgolyóbisunk legsárosabb erdejébe, ahol mufloncsordát, hóvirágokat, egy a csúszós talaj miatt nagyon nehezen megközelíthető barlangot és sok fát láttunk.
Hazafelé menet nem várt meglepetés volt, amikor Balázs jelezte, betérhetnénk az Üvegtigrisbe. No nem a "virsliért" és a "sörért", hanem csak körbenézni a forgatás helyszínén. Érdekes, mennyivel szűkebb élőben a helyszín, mint a filmen. A tó, a kocsi és az útkanyarulat egy  kis szűk parcella tulajdonképpen. Jelenleg csak a kocsi van meg, sajnos Lali
WC-je már nem, így gyorsan végeztünk a filmtörténeti-emlékmű megtekintésével, majd érintve a kiváló Emil cukrászdát 5 körülre már otthon is voltunk. Ma este -úgy érzem- altatásra nem lesz szükség!
U.i.: és még olyan kiránduláson sem voltam, ahol többet beszétünk walkie-talkien, mint élőben!



Kedves Szilvi és Balázs! Köszönjük a kirándulást!

komment

Címkék: national geographic

süti beállítások módosítása