HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Fábry és Moldova

2007.03.25. 12:00 Plenni

Szombaton Fábry volt a Napkelte vendége (kicsit sűrűn bukkan fel a blogon manapság, de valahogy jóleső ebben a cudar közéleti világban egy kis mosoly). K.O.-val győzött az Össztűzben. Lenyűgöző volt, ahogy lemosta a riportereket. Verebes inkább lapított, még a szuszogása is elállt. Settenkedő és Nagy József is kevésnek bizonyult. Érdekes volt, hogy Fábry a -láthatóan "na most jól megszivatjuk" indíttatással odaállt- 3 riporterrel szemben is simán győzött. Váltogatta a stílusát: showman volt, majd néptribun, majd értelmiségi és mindeközben humorával megsemmisítő. Amikor bajban volt, akkor is voltak trükkjei, szófordulatai vagy éppen egy Dizájn Center könyve. Érveivel rendre tromfolta a riporterek érveit.
"Szegény" Verebes, mint főszerkesztő közvetlen utána még Moldovát is megkapta, aki szokásához híven hiteles és humoros volt végig azzal a Moldovás megsemmisítő nevetéssel. Jókat nevettünk a műsoron. Csak kár, hogy kínunkban.
Ketten görbe tükröt tartottak a Napkeltének és a "mögöttük állóknak". Fábry+Moldova vs Napkelte 2:0
Megnézhető az adás az alábbi linken.

komment

Címkék: magyar nemzet színes rtv hócipő

süti beállítások módosítása