HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

HÉV+Villamos+Villamos oda-vissza

2007.10.18. 14:00 Plenni

Ma először voltam Emesével kettesben nagyobb úton. Elmentünk nagydédpapához. Még Bea alakította ki ezt az elnevezést, nekünk, a családalapítás örömeihez később csatlakozóknak már csak az elnevezés átvétele és kötelező használata jutott osztályrészül (jelzem, teljesen jó a névadás). HÉV+Villamos+Villamos oda-vissza. Megint nagy öröm volt számomra látni az emberek kiemelten pozitív hozáállását a kisgyermekesekhez. Hatan szólítottak le vagy álltak le velem beszélgetni pár jó szóra. Minden esetben felkínáltak ülőhelyet átadásra és még tanácsokat is kaptam (bár nem kértem) gyapjútakaróhasználat ügyben. A társadalommal kapcsolatos lesújtó véleményem így egy kicsit pozitív irányba változott (viszont a járdaviszonyok és az állami hozzáállás tekintetében... nos ebben ugyanaz a véleményem, mint... mindenki másnak).
Dédpapa nagyon örült a találkozásnak és mivel Emese jól viselkedett (ezt csak titokban mondom) "megjutalmaztam" hazafelémenet egy kis böngészéssel a Déli kerengő Antikváriumban.

komment

Címkék: családi lap

süti beállítások módosítása