HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Feedek

Egyháza-Patak-Ecen

2008.03.29. 18:30 Plenni

Pontosabban az elmúlt hetet Nyíregyházán, Sárospatakon és Debrecenben töltöttük. Képbeszámolót állítottam össze pár érdekes és új, illetve szép élményből, eseményből:
Az első képen a Sárospataki Református Kollégium törvénykönyve található. Nagyon örültünk, hogy megnézhettük a szépen berendezett kiállítást és a gyönyörű könyvtárt. Miután a vezetőnk megtudta, hogy a kis Emese ük-ük nagyapja a pataki teológián volt docens, 50%-os pedagógus jegyet adott nekünk:)
Betértünk a Bihar Antikváriumba is Debrecenbe, ahol erre (lásd második kép) az érdekességre bukkantam. Valószínűleg a főiskola vagy a felvásárló a leselejtezéskor minden könyvbe beleüttette a "loptam" bélyegzőt. Alatta megtalálható a  "Duplum venditum" (= leselejtezett, eladott másodpéldány; lásd a vendetta szót) bélyegzés is. A következő képeken a kilátás a Nagytemplom egyik tornyából és a sárospataki vár  egyik ágyúja képek láthatók. Leglentebb pedig a debreceni Aquaticum élményfürdőből egy kép. Ez utóbbi szolgáltatásaival maximálisan meg voltunk elégedve, így csak ajánlani tudjuk! Változatos csúszdák és élményelemek, trópusi környezet, barátságos kialakítás, étterem, szauna...

komment

Címkék: national geographic családi lap

süti beállítások módosítása