HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Feedek

Egy akarattal

2007.02.22. 18:00 Plenni

Mindig örülök, ha az u.n. „történelmi egyházak" (nagyon nem szeretem ezt az elnevezést – történelmi egyház a Baál papok vallása, meg az Istár-kultusz, ami valamikor volt és ma már csak megszáradt pergameneken kutatható) összefognak és hitet tesznek közös értékei(n)k mellett, mint a mózesi törvények vagy a krisztusi szeretet parancsa vagy éppen, mint jelen esetben, hogy 14 éves gyerekekkel ne készíthessenek legálisan home-szexvideót perverz vén kujonok (ahogy ezt most egy törvényelőkészítő javaslatban szeretnék elérni .
Külön örülök, hogy a zsidó hitközségek is csatlakoztak ehhez az állásfoglaláshoz, hiszen ugyanannak az Istennek a parancsait igyekszünk követni, közös forrásunk az életre a Tóra és a próféták. Közös Istenünk ilyenkor bizonyosan örül! Mindenható Atyánkat az dicsőíti legjobban, ha egységben lát minket keresztyéneket (ÚRunk annyi ígéretet fűz az: "egy akarattal" szóhoz).
Jó volt látni a közös 1%-os (református-katolikus-evangélikus) hirdetést is a televízióban és az interneten.
Olyan jó így közösen, együtt Isten dicsőségét hirdetni és megélni!
Immánuel! Velünk az Isten!

Címkék: magyar nemzet örömhír