HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

augusztus 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Feedek

Futár-parti

2007.03.24. 23:30 Plenni

Ma este futárcégünk logisztikai központjának megnyitó buliján voltunk. Remekül éreztük magunkat. A rendezvény egyszerre volt nagyszabású és profi. Minden a helyén volt a regisztrációtól a záró tűzijátékig, mintha zsinóron húzták volna. Az átalakult hangárt ügyes világítástechnikussal varázsolták színes-mozgalmas bálteremmé. A raktárat és a vendégeket kettészelő futószalagokon (amire az ételek is kerültek, természetesen némi borítáűs segítségével) lépcső vezetett át. A svédasztalokra a "népek konyhája" került (magyar, német, cseh, szlovák, görög, francia, holland...). Az egyes asztaloknál népviseletbe öltözött pincérek és pincérnők ajánlották és kínálták a nem szerénytelen választékot. Kávésarok, teasarok, csokiszökőkút, fagylaltpult, miegymás... egészítette ki a gulyástól sztrapacskáig, magyartól szlovákig menő svédasztalos kínálatot.
A köszöntő beszédek után, ami a résztvevők igényének megfelelően rövidre sikerült, következett az étkezés, majd a programok: tánci-mánci csoportok, majd egy remek illúzionista és végül az akrobatacsoport. Végül még Encit és a babát is megtáncoltattam. Külön helyen berendeztek egy tétmentes kaszinót, black jack pulttal és rulettel. Eddig azt hittem a black jack csak annyiból áll, hogy megtesszük tétjeinket, aztán addig húzzuk a lapokat, amíg 21 vagy több nem lesz. Egy remek krupié segítségével nagyrész humoros formában megtanultuk a játékot és közben meg10(!)-szereztem a zsetonjaimat. Ami a ruletten, ha jól emlékszem 3,5 perc alatt veszítettem el.
A záró tüzijáték is szép volt, jobb, mint az augusztus 20-i (bár ez tavalyhoz képest nem nagy teljesítmény). Ötletes volt a promo sálak osztogatása az udvarra kimenet előtt.

Címkék: munkavédelem