HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Feedek

Csillaghegyi gyöngyszemek

2007.08.08. 11:00 Plenni

Régóta töprengek az alábbi épület rejtélyén. Szűk telek, nem túl nagy ház: egy kamionnak való garázzsal. Mintha emeletes garázsbeállót épített volna (vagy ez egy elefántház) a tulaj?! Vagy esetleg egy kezdő szállítmányozó, aki logisztikai raktárából eddig csak egy félkamionbeállónyit épített meg? Rejtély. Pláne, mivel szűk telekről van szó. A garázsajtó mellett jól lehet látni a bejárati ajtót és az emeleti ablakot. Persze az is lehet, hogy egy emeletes háza van csak egy jókora mozgatható rolóval. Sajnos nyitva még nem láttam az épületet így a rejtély továbbra is kérdés.
A lenti képen a most épülő csillaghegyi lakóparkot láthatjuk (amelyet az építők ki tudja miért Rómaipark lakóparknak neveztek el) közvetlen ráépítve a kétszer négysávosra szélesedő Szentendrei útra, amely éppen az épület sarkánál kereszteződik két másik úttal. Átellenben az egyik oldalon a kanyarodó HÉV ad "kellemes" reszelő hangot, a másik oldalon OMV benzinkút van. Hab a tortán, hogy az épület tőszomszédságában gumi és autóalkatrész-szerviz található. Érdekes apróság, hogy a kerületi újság legnagyobb keserve mindebben az, hogy a lakópark miatt kipusztulnak a környék pacsirtái. Mondjuk a környéket nézve, én azt nem értem miért voltak egyáltalán eddig ott?!
A honlap szerint az útmenti részen nem épül lakópark, de a kihelyezett hírdetés szerint igen. Reméljük, hogy a honlapnak lesz igaza és az azon jelölt zöldterületen kibújó betonépület lakatlan lesz vagy maximum irodaház, ahol zaj és szmogszennyezésben meghalni kívánó menedzsereknek dolgozhatnak majd...

Címkék: otthon