HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Feedek

A pókmalac Harry Potter előtt halad

2007.08.09. 20:00 Plenni

Tegnap voltunk először (még hányszor fogom ezt leírni, hiszen most Emese megszületése után minden újraszámozódik) moziban. Először voltunk több órát távol a gyermektől. Megnéztük az új (bár már elég régi) Harry Potter filmet.
Katasztrofálisan rossz volt, nagyon nem tetszett. Annyira rossz volt, hogy kritizálni sincs kedvem. Ezt a filmet még plágiummal sem lehetne vádolni annyira más volt, mint a könyv. Szokás szerint minden sarkítva és eltúlozva. Az eddigi filmek mégis tetszettek, mert volt bájuk és meseszerűek voltak, illetve csak néha tértek el a könyvtől. A Főnix rendjében a könyv legfontosabb üzenetei megmásítva, jobbesetben pocsék interpretációban átfogalmazva vannak, így a film azok számára is élvezhetetlen, akik olvasták a könyvet... Nem is folytatom, mert így is eleget bosszankodtam rajta.
A mozizás két üdítő színfoltja a Simpson's előzetes volt, meg a mellettünk ülő kislány, aki néha kommentálta az eseményeket: mint például a csókjelenetnél: "fúúúj"...
A Simpson előzetes óriási volt! (a kép forrása: alicce blogja) Homer felesége értetlenkedik, mit keresnek disznólábnyomok a plafonon, mire a következő snitten láthatjuk és hallhatjuk a családfőt: "...a pókmalac, a pókmalac, ha kedve tartja hát a plafonon halad!" Még a Potter film elején is nevetgéltek többen ezen az abszurd poénon. Még ma is nevetünk Encivel, ha felidézzük: "A pókmalac, a pókmalac..."

Címkék: hócipő pesti est