HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Feedek

Lángos lángosozó

2007.09.14. 13:00 Plenni

Munkából hazafelémenet örömmel vettem észre, hogy az eddig csak gyrost és grillcsirkét készítő büfés, (bár hírdet hamburgert és hot-dogot is, de első találkozásunk alkalmával ezek épp nem voltak rendelhetők! A termékskála, ha jól számolom 50%-a!) bővíti a termékkínálatot. Új táblák kerültek elhelyezésre a környéken és a bodega körül tömör formába öntve a kínálat bővítését tartalmazó információt: "Lángos".
Nos ennek igazán megörültem, merthogy nagy kedvencem a jó lángos és a környéken sehol nincsen lángosos. A finom olajos illat hatására gondoltam azonnal le is tesztelem, de ahogy közeledek a kalyibához egy táblán a következő hírdetést látom: "Gyakorlott lángossütőt felveszünk! Azonnali kezdéssel". - "Nem is tudom miért", de hirtelen arra az elhatározásra jutottam, hogy talán később kéne tesztelni az új terméket. Kapnak két hét türelmi időt! Remélem addigra nemcsak lángos, hanem lángossütő is lesz.
Megdöbbentő, de még lángos lapja is van a startlapnak! A fenti képen (forrás: wercsy.hu) egy igazi "lángos lángosozó" A lángosozó meccse a lángokkal, gyanúsan vesztésre áll.

Címkék: fakanál munkavédelem