HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Feedek

Pingvinek, régészek, dózsék és törpék

2007.10.29. 23:30 Plenni

Ma este Zolinál két új társasjátékkal is megismerkedtünk. Az egyik a Hey! That's My Fish!: Egyszerű, pörgős és ötletes játék, leginkább a Go-ra hasonlít (körbezárás és terület lekerítés). Nagyon tetszett! Különösen azért, mert gyerekek számára is élvezetes lehet (Emese készülhet:) talán előbb-utóbb le is gyártom neki, de erre még van 5-6 évem), mindamellett, hogy a játék magában rejti a komolyabb stratégiázást a játék első felében.
A Mykerinos volt a második választásunk. Régészekként Egyiptomban végzünk feltárásokat és kincseinket a múzeum legjobb helyein igyekszünk kiállítani. Többségszerző, kellemesen összetett és izgalmas játék (kategóriájában valóban az egyik legjobb eddig). Nekem szintén nagyon bejött és elég olcsón rendelhető a compaya-n!
Az este folyamán még egy félbemaradt San Marco (3 fővel nem igazán jó) és egy remek Szabotőr parti is sorra került, bár én arany nélkül távoztam a játékból. Mindhárom fordulóban rossz csapatban voltam. Az elsőben szabotőrként nem nagyon ment a csákányrongálás, csillezúzás, lámpatörés, meg persze a törpék alagútjainak rombolása, a második-harmadikban meg kicsit lyukacsosra, habár szépre sikerült az alagútrendszert ástunk, azzal az apró bökkenővel, hogy az aranyig el se jutottunk (No ezt is be kéne szerezni valamikor! Mármint a játékot! Persze az arany is jöhet!).

Címkék: pajtás