HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

szeptember 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Feedek

Először vagyok fiatal

2008.01.21. 23:00 Plenni

Tavaly a születésnapomra Mesitől (unokahúgom) két színházjegyet kaptam a "Csak kétszer vagy fiatal" c. darabra (remélem én még csak az első etapot teljesítem).
Nagyon kellemesen szórakoztunk. A darab egy igazi, klasszikus angol komédia, helyzetkomikumokkal, poénsorozatokkal, hol gördülékenyen, hol akadozva. A kellékek remek érzékkel voltak kiválasztva. Gondolok itt Bodrogi teljesen abszurd, kamaszos sárga bakancsára vagy a társasjátékos jelenetre (ez különösen is közel áll a szívemhez egyébként is). Az ilyen típusú darabokat egy-két főszereplő zsenialitása viszi vagy buktatja meg. Ezen az estén Bodrogi Gyula és Balázs Péter gondoskodtak arról, hogy a maximumot hozzák, nem hiába brilliáns tehetségek (még annak ellenére is, hogy Balázs Péter bakizott egyet-kettőt, mentségére legyen mondva, jól kivágta magát; Esztergályos Ceciília és Galambos Erzsi játéka viszont egy kissé csalódást okozott).
Encivel - hála Bodrogi és Balázs Péter zseniális játékának - egy igazán derűs estét tölthettünk a József Attila színházban! Köszönet mégegyszer az ötletes és találó ajándékért!

Címkék: zsöllye