HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Foci VB bronzérem

2007.03.27. 14:00 Plenni

Az idei Hattrick labdarúgó világbajnokságon (Oroszországban) a magyar nemzeti válogatott a 3. helyezést szerezte meg, ami igazi szenzáció. A két szezononként, tehát átlagosan évente megrendezésre kerülő világbajnokságokra az elmúlt évek peches kudarcai után, idén újra kijutott a magyar válogatott is. A csoportküzdelmek során izgulnunk kellett, továbbjutunk-e: végülis sikerült. A nyolcaddöntőben simán vertük a lengyeleket, a  negyeddöntőben pedig a házigazda oroszokat 2-1-re. A mindent eldöntő találatot, 11-esből a 89. percben találtuk. Volt izgalom. Az elődöntőben Csehországtól sajnos 3-2-re kikaptunk, így válogatottunk bronzérmes lett, de ezzel nagy örömet és dicsőséget szerezett a magyar HT társadalom 13850 aktív tagjának (és talán kis Hazánknak is).
Az "igazi" magyar válogatottból talán egy embert sem tudnék felsorolni, nem is lennének méltók rá. Úgyhogy inkább álljanak itt a Svédországban (merthogy ez a HT központja) generált számítógép játékosok nevei, akiket lelkes magyar trénerek edzettek és NagyZee rendezett össze csapatba:
Ágoston János, Bánk Ádám, Bartha László, Berta Dávid, Fazekas Árpád, Fekete János, Garami Béla, Gyepes Imre, Gyulai Balázs, Haraszti Ádám, Hartmann Patrik, Illyés Gábor, Jakab Elek, Kereki Henrik, Könyves Renátó, Kudlik Ábel, Latinovics Zénó, Mányoki Lajos, Mucsi Taksony, Orsós István, Puhl Endre, Saric Ivan, Szécsi Ádám, Székely Krisztián, Viktor Rajmund, Zrínyi Ernõ. Azt hiszem az ő nevüket érdemesebb lesz megjegyezni:)
Félretéve itt a nagy pátoszt. Azért tényleg egy vicc, hogy a magyar válogatott valahol Botswana és Dél Jemen között tanyázik a világrangsorban, a nemzeti tizenegyet vezető éppen két hétig aktuális edzővel, viszont a arányában szintén kicsiny (világszerte 940.291 aktív felhasználó játszik) viruális magyar HT foci társadalom milyen szép eredményeket ér el!

komment

Címkék: nemzeti sport pajtás

süti beállítások módosítása