HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Feedek

Miből lesz a szálloda?

2007.08.30. 23:00 Plenni

Szálloda lesz a Balettintézetből, a volt Úttörőáruházból, a Blahán lévő volt Sajtószékházból. Az Óbudai szigeten több épületből álló hotel komplexum(!) épül. De még a tatabányai kórházból is. Igaz is, minek vannak betegek (úgyis megdöglenek előbb-utóbb; kár a gőzért!), inkább legyenek gazdag túristák. Jogos!
A napokban érkezett a hír, hogy még a Moszkva téri Postapalotából is hotel lesz. Természetesen ez is korrekt üzlet lesz: A Napi Gazdaság szerint az épületet várhatóan 5 milliárdért adják el, majd a Posta valamelyik árpád-hídi arabterroristacélpont toronyba költözik. A hírek szerint havi 100 millió forintos bérleti díjért. A szerződés előre megköttetik 2017-ig, így a Postának 12 milliárd forintot kell majd fizetnie.
(Csak hallkan jegyzem meg...) Nem tudom az illetékesek, például a nem Budapesten lakó budapesti főpolgármester (szerintem ez már önmagában egy vicc) észrevették-e már, hogy Budapestről úgy húznak el a túristák, mint a vöcsök. Alig akad egy-pár mutatóba, de azokat is mindenki próbálja átvágni, kirabolni, Barbi-Túristabuszon utaztatni a hajléktalanokkal teletömött, büdös, koszos, piszkos belvárosban. Sebaj, luxus-szállodákra szükség van, merthogy az említett hotelek, mind-mind luxushotelek lesznek! Micsoda érv! Talán az igazán gazdag milliárdosoknak tetszeni fog a Barbi-busz és társai. Természetesen szigorúan tető nélkül! Így praktikus, mert a tűző nap besüt és az eső is beesik.

komment

Címkék: magyar nemzet blikk

süti beállítások módosítása