HTML

Tomi blogja

A blog átmenetileg vagy talán egy kicsivel tovább is szünetel, addig is lehet nézegetni a korábbi bejegyzéseket - Szubjetív élmények és gondolatok, események és láncolatok elsősorban keresztyén szemmel, másodsorban családos szemmel, harmadsorban magyarként. Ezek az én élményeim és észrevételeim a világról ezért nincs komment, viszont levelet tudsz írni! Ha ritkábbak a bejegyzések nem kell megíjedni, térj vissza pár nap múlva!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Feedek

Az "elvállalt" gól

2007.05.01. 16:00 Plenni

A képen "jó"magam is látható vagyok, aki a Barnabások első gólját felvállaltam. A szó-szoros értelmében, mivelhogy vállal sikerült bejuttatnom a labdát a hálóba (azaz a rácsban végződő kapuba). Mielőtt rákérdezel: Nem! Nem öngól volt!
A csapat végeredményben 4. lett a 8 induló csapatból, ami a tavalyi év utolsó előtti helyéhez képest komoly előrelépés. Bár igaz, ami igaz, egy ilyen kupán, mint a Pasarét kupa végezzen az ember vagy elől vagy hátul, de középen ne! Az olyan semmilyen. Nem lehet szidni magunkat, de örömmámorban sem úszhatunk: Olyan langyos eredmény. A langyosokról meg tudjuk mit mond a Szentírás! No ennyi butaság után inkább rövidre zárom a sorokat.
A lényeg, hogy mindannyian jól éreztük magunkat, amikor éppen nem a betonpályán estünk hasra. Jó volt együtt focizni, mozogni, elemezni, beszélgetni és a lányok által hozott temérdek sütit fogyasztani közben. Itt jegyzem meg, minden elismerésem a lányok és az éppen csereként "pihenő" játékostársak első osztályú szurkolásának!!!
A képet nézve tűnt fel, hogy alma materem a Baár-Madas mennyire szép épület! Ez eddig még nem is tudatosult bennem.




A csapat

komment

Címkék: nemzeti sport

süti beállítások módosítása